Waarom crowdfunding?

Filmmaker Gwen Jansen (o.a. bekend van de nationaal en internationaal bekroonde documentaire ‘Green Tales Of The City’) en Jeroen Roseboom zijn begonnen om van heel dichtbij de ervaringen en inzichten op Schevichoven op camera te volgen. Doel is om de ervaringen en inzichten wereldwijd te delen met zoveel mogelijk mensen en met name professionele boeren. Ter informatie, inspiratie en hopelijk activatie tot een gezondere vorm van boeren. Beelden vanuit de praktijk spreken nu eenmaal meer tot de verbeelding dan tekst.

 

Om dit echter de komende jaren te blijven doen, de beelden uiteindelijk met een professioneel team te maken tot een inspirerend documentaire(reeks) en wereldwijd in te zenden naar filmfestivals en tv zenders, is nog aanvullend budget nodig.  

Helpt u via een donatie mee om dit mede mogelijk te maken en zo een belangrijke bijdrage mogelijk te leveren aan het positief activeren van boeren en consumenten om gezond boeren te omarmen? 


Uiteraard krijgt u uw donatie terug als de film onverhoopt niet gerealiseerd wordt. Zie verder onze terms of conditions crowdfunding die van toepassing zijn.

 

GEEN TEGENPRESTATIE. Ik wil dit filmproject graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

Geweldig dat u wil bijdragen aan deze filmproductie. Onze tegenprestatie: We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. U wordt vermeld op deze site en op Facebook als onze crowdfunder – U wordt vermeld op de aftiteling van de film als onze crowdfunder Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gaan we daar niet vanuit!

Ongelooflijk blij zijn we met uw vertrouwen en steun. Onze woorden zetten we graag kracht bij door u het volgende te geven: 1 gratis rode loper premiere ticket – U wordt vermeld op de aftiteling van de film, op deze site en op Facebook als onze crowdfunder – U krijgt als eerste de link naar de film zodra deze online beschikbaar komt. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gaan we daar niet vanuit!

In ruil voor deze prachtige schenking kunt u rekenen op het volgende mooie pakket: – 2 gratis rode loper premiere tickets en een Schevichoven goodiebag met verse oogst van het land. U wordt vermeld op de aftiteling van de film, deze site en Facebook als onze crowdfunder – U krijgt als eerste een link naar de film. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gan we daar niet vanuit!

U brengt de realisatie van de documentaire een stuk dichterbij! Als dank ontvangt u een persoonlijke rondleiding op Schevichoven door Maarten/Eliette/Jeroen en proosten we samen met een drankje en een hapje op deze bijzondere plek! En we waarderen uw steun met maar liefst 4 gratis rode loper premiere tickets waar u uiteraard een mooie goodiebag krijgt met verse oogst van het land van Schevichoven. U wordt vermeld op de aftiteling van de film, deze site en Facebook als onze crowdfunder. En we houden u als eerste op de hoogte van de voortgang. – U krijgt als eerste een link naar de film als deze verschijnt maar ook krijgt u een uitnodiging voor de voorpremiere. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gan we daar niet vanuit!

Als dank voor deze schitterende bijdrage nodigen we u graag uit voor een bezoekje tijdens de filmopnames op Schevichoven, een lunch in aanwezigheid van de filmcrew en de mensen van Schevichoven en ontvangt u een persoonlijke rondleiding op Schevichoven door Maarten/Eliette/Jeroen en proosten we samen met een drankje en een hapje op deze bijzondere plek! En we waarderen uw steun met maar liefst 4 gratis rode loper premiere tickets waar u uiteraard een mooie goodiebag krijgt met verse oogst van het land van Schevichoven. U wordt vermeld op de aftiteling van de film, deze site en Facebook als onze crowdfunder. En we houden u als eerste op de hoogte van de voortgang. – U krijgt als eerste een link naar de film als deze verschijnt maar ook krijgt u een uitnodiging voor de voorpremiere. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gan we daar niet vanuit!

Voor dit bedrag krijgt u van ons jaarlijks tot en met het jaar van de premiere een uitnodiging voor het oogstfeest op Schevichoven en krijgt dan uit eerste hand een update en kunt de producten van het land van Schevichoven proeven. Als dank ontvangt u verder een persoonlijke rondleiding op Schevichoven door Maarten/Eliette/Jeroen en proosten we samen met een drankje en een hapje op deze bijzondere plek! En we waarderen uw steun met maar liefst 4 gratis rode loper premiere tickets waar u uiteraard een mooie goodiebag krijgt met verse oogst van het land van Schevichoven. U wordt vermeld op de aftiteling van de film, deze site en Facebook als onze crowdfunder. En we houden u als eerste op de hoogte van de voortgang. – U krijgt als eerste een link naar de film als deze verschijnt maar ook krijgt u een uitnodiging voor de voorpremiere. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gan we daar niet vanuit!

Voor dit bedrag krijgt u van ons het recht op een private screening in aanwezigheid van de documentairemakers en een vertegenwoordiger van Schevichoven.! U zorgt voor een passende locatie en de juiste techniek. Wij zorgen voor de film en de Q&A en voor elke gast is er een toepasselijk presentje. Als dank ontvangt u verder jaarlijks tot en met het jaar van de premiere een uitnodiging voor het jaarlijkse oogstfeest op Schevichoven en krijgt dan uit eerste hand een update en kunt dan ook de producten van het land van Schevichoven proeven. Er is een persoonlijke rondleiding op Schevichoven door Maarten/Eliette/Jeroen en proosten we samen met een drankje en een hapje op deze bijzondere plek! En we waarderen uw steun met maar liefst 4 gratis rode loper premiere tickets waar u uiteraard een mooie goodiebag krijgt met verse oogst van het land van Schevichoven. U wordt vermeld op de aftiteling van de film, deze site en Facebook als onze crowdfunder. En we houden u als eerste op de hoogte van de voortgang. – U krijgt als eerste een link naar de film als deze verschijnt maar ook krijgt u een uitnodiging voor de voorpremiere. Uiteraard krijgt u uw geld retour als het eerbetoon en de film onverhoopt niet worden gerealiseerd. Maar positief als we zijn, gan we daar niet vanuit!

Voor dit fantastische bedrag gaan we heel graag met u in gesprek over een tegenprestatie op maat in aanvulling op bovenstaande tegenprestaties.

Scroll naar boven